Voor een werkgever in omgeving Andijk zijn wij op zoek naar een assistent loodgieter. De werkgever wil graag iemand met een Wajong-uitkering of met een registratie in het doelgroepenregister de kans bieden door te groeien op de arbeidsmarkt.

Val jij onder deze doelgroep? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren op deze vacature!

Wat ga je doen?

Als assistent loodgieter ben jij de rechterhand van de werkgever. Je werkt in een klein team en er is ruimte om in uren op te bouwen. Werktijden en aantal uren zullen dus na overleg vorm krijgen. Het is wel een vereiste dat je woont in omgeving Andijk, met een straal van 5 kilometer. De werkgever biedt de mogelijkheid jou vanaf je huis op te halen, om vervolgens samen naar de werklocatie te gaan.

Een Loodgieter installeert, onderhoudt en repareert installaties met leidingen, zoals verwarmingssystemen of sanitair. Hiervoor moet hij om te beginnen de situatie goed inschatten en luisteren naar de eisen die de klant stelt. Opdrachten kunnen enorme installaties betreffen, maar ook een verstopte gootsteen.

Functie eisen:

– Je komt je afspraken na

– Je woont in Andijk of omgeving (Wervershoof, Onderdijk, Medemblik, Hoogkarspel, Bovenkarspel, Grootebroek, Enkhuizen, Zwaagdijk)

– Je bent fysiek sterk

– Je werkt graag volgens een vast rooster

– Je kan redelijk goed samenwerken

– Je hebt een Wajong-uitkering of indicatie doelgroepenregister.

Wat bieden wij jou?

Je wordt rustig ingewerkt door de werkgever, krijgt alle informatie die je nodig hebt en daarnaast begeleiding op maat van een enthousiaste Jobcoach van IederZijnWerk.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan of wil je meer informatie? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer.

Contactpersoon:

Loes Reus – IederZijnWerk Arbeidscoaching BV | T: 0630772581

Soort dienstverband: Deeltijd, mogelijk naar voltijd

Assistent loodgieter

Geef een reactie