Wij geloven dat er voor iedereen passend werk is, hoe dan ook! Als jij om wat voor reden dan ook niet kan werken, maar je wel graag iets zinvols wil doen en onder de mensen wil zijn, dan gaan we op zoek naar een dagbestedingsplek voor jou.

Een aantal dagdelen per week werkzaamheden doen op een vaste plek geeft je een voldaan gevoel. Je voelt je fitter, sterker en energieker. Het plezier in wat je doet, het feit dat de dagen en je activiteiten een doel hebben, dat je resultaat ziet van je handelen en dat iets je goed gelukt is, geeft in het algemeen een gevoel van zinvol bezig zijn. En niet te vergeten biedt dagbesteding je structuur in je week.

Begeleiding

Als je je aanmeldt voor dagbesteding, dan bekijken we met jou welke dagbestedingsplek bij jou in de buurt het beste bij jou past.

We vragen jou waar je blij van wordt. Aan de hand daarvan brengen we jouw behoeften en wensen in kaart. Natuurlijk houden we rekening met jouw beperkingen en zorgen we dat je werkzaamheden kunt doen die bij je passen, want: ieder zijn werk!

Je bepaalt zelf hoeveel dagdelen je werkzaam wilt zijn.

Persoonlijke doelen

Samen met de begeleider formuleer je haalbare doelen, zoals

  • het opbouwen van zelfvertrouwen
  • het ontdekken van eigenschappen en vaardigheden
  • het ontwikkelen van sociale vaardigheden
  • het werken aan zelfstandigheid
  • controle over je eigen leven krijgen
  • grenzen verleggen.

Jouw begeleider ondersteunt je in het bereiken van jouw doel.

Aanmelden

Om voor dagbesteding in aanmerking te komen, moet je een indicatie hebben. Bijvoorbeeld voor de WMO. Wij kunnen jou helpen bij het aanvragen van zo’n indicatie bij de gemeente of een andere instantie. Wil je je aanmelden voor dagbesteding of wil je meer informatie? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Dagbestedingslocaties

Wij hebben een aantal vaste dagbestedingslocaties waar verschillende werkzaamheden te doen zijn. Als dit toch niet bij jou lijkt te passen, of je woont te ver van één van deze dagbestedingslocaties af, dan gaan we samen op zoek naar een passende plek bij jou in de buurt. Klik hier voor een beschrijving per locatie.