Op deze pagina vind je een overzicht van onze dagbestedingslocaties. Als er geen locatie bij jou in de buurt is, dan kan je contact met ons opnemen. Wij gaan dan in jouw woonomgeving op zoek naar een passende plek.

Zorgboerderij Boerderijnummer15 in Nijhuizum

Boerderijnummer15 is een plek waar je kunt leren, werken en beleven. Het is een fijne toegankelijke werkomgeving waar ieder zijn eigen talenten kan ontdekken en ontwikkelen.

De boerderij heeft een kas, een grote tuin, kippen, schapen, een paard en een pony, een werkplaats en een gemeenschappelijke ruimte.

Op de boerderij vinden we het belangrijk dat iedereen iets doet waar diegene blij van wordt. De activiteiten worden daarom op de behoeften van de deelnemer afgestemd. Naast de activiteit, staat gezelligheid voorop! Daarom hebben we 2 vaste koffiepauzes waar we de tijd voor elkaar nemen.

 

nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier


Klus&ServiceTeam in Nijhuizum

Het Klus&ServiceTeam is in het leven geroepen vanuit behoeften van twee doelgroepen. Enerzijds zijn er de medewerkers op onze dagbestedingslocaties. Zij maken zich graag nuttig en doen graag iets voor én met een ander. Dit biedt hen zingeving. Anderzijds zijn er veel mensen in gemeente Súdwest-Fryslân die bepaalde klussen niet zelf (meer) kunnen uitvoeren, of die hulp en gezelligheid bij dagelijkse dingen kunnen gebruiken.

Het Klus&ServiceTeam bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ervaren begeleiders. Onze medewerkers zijn werkzaam op de dagbestedingsplek Boerderijnummer15 te Nijhuizum. De begeleiding wordt verzorgd door IederZijnWerk.

 

nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier


Centrum Pacha Mama nabij Leeuwarden

Centrum Pacha Mama is een groepsaccommodatie voor activiteiten, training, workshops, ceremonie, meditaties, presentaties en lezingen rondom bewustwording, gezondheid, heelheid, inspiratie en spiritualiteit. Voor professionele begeleiding van re-integratie of sociale- en arbeidsactiveringstrajecten of dagbesteding.

Het is onze bedoeling om een gemeenschapsgevoel rond het centrum op te bouwen.

 

nieuwsgierig geworden? meer info vind je hier


KoksHerberg in Groningen

Gronenburg is een samenwerking tussen IederZijnWerk en de KoksHerberg. Binnen de KoksHerberg worden voornamelijk maaltijden bereid en bezorgd, maar hiernaast zijn er nog tal van ander werkzaamheden waar jij deel van kunt uitmaken.

Of je nu mee wilt rijden op de auto of wilt helpen bij het maken van eierballen, in overleg is alles mogelijk!
Naast de reguliere werkzaamheden hebben we ook de mogelijkheid om maatwerk te bieden. Zo hebben we al een boot gerestaureerd en hebben we momenteel een fietsenwerkplaats.

Je werkt samen met een brede doelgroep mensen, van dagbesteders tot en met mensen die werkervaring opdoen tot en met leermeesters en zelfstandig ondernemers.

 

Iets voor jou? meer info vind je hier


Wijkcentrum Het Klokhuis in Amersfoort

Wijkcentrum Het Klokhuis is een ontmoetingsplek en organiseert activiteiten om de sociale samenhang in de wijk Randenbroek-Schuilenburg te versterken.

Er komen jaarlijks zo’n 50.000 bezoekers. In het Wijkcentrum worden veel ruimtes verhuurd voor activiteiten van jong tot oud. Te denken valt onder andere aan computercursussen, bridge, bewegen op muziek, yoga, latin dance, salsa, dammen, scrabble, fietsles voor beginners, boekbind atelier, country line dance, kleding naaien en schilderlessen. Ook worden de ruimtes verhuurd voor vergaderingen.

Daarnaast wordt er elke woensdag- en vrijdagavond een heerlijk 3-gangenmenu aangeboden.

 

nieuwsgierig geworden? meer info vind je hier


Nogges Kringloopwarenhuis Wijk bij Duurstede

Nogges is een stichting en draait bijna volledig op vrijwilligers. De opbrengsten van er in het kringloopwarenhuis verkocht wordt (wordt na aftrek van kosten) besteed aan goede doelen; een voortzetting zoals de Kringloop ooit is opgezet. Goede doelen worden uitgezocht door alle vrijwilligers met één belangrijke voorwaarde: besteding is voor de samenleving in Wijk bij Duurstede (dus inclusief Cothen en Langbroek).

Nogges heeft ca. 150-200 bezoekers per dag; meer dan de helft van deze bezoekers heeft het absoluut niet breed. Nogges is er voor hen!!

Andere typen bezoekers komen ook: mensen die geld te besteden hebben, verzamelaars en gelukzoekers. Er is een behoorlijke ontwikkeling aan de gang binnen de “Kringloopwereld”. Wij geven ook artikelen weg aan de voedselbank, statushouders, vluchtelingenwerk. Weggeven is beter dan weggooien.

 

nieuwsgierig geworden? meer info vind je hier


DOA voor huisdieren en dieren zonde huis 

Op zoek naar een leuke dagbesteding waar jij je nuttig kunt maken, je energie kwijt kunt en je kwaliteiten in kan zetten? Houd je van dieren en vind je het leuk om iets voor ze te doen?

Waar hebben we het over?

Je gaat aan de slag bij de leukste dierenopvang van Amsterdam. Je helpt onder andere met klusjes in en rondom het gebouw. Per persoon zullen we kijken waar jou talenten en wensen liggen en welke werkzaamheden hierbij passen.

 

nieuwsgierig geworden? meer info vind je hier


Stichting KRACHT & PRACHT 

Sociaal isolement bestrijden en de regie over het eigen leven nemen. Daar gaan we voor in buurthuis Holendrecht.

 

ontdek het verhaal achter Stichting KRACHT & Pracht hier


Brouwerij de Prael Amsterdam Centrum

Mens & bier. Dat is waar het bij de Prael om draait. Het één kan je niet los zien van het ander. Want zeg nou zelf, wat zou bier zijn zonder goed gezelschap of een goed gesprek? Welkom bij Brouwerij de Prael.

‘Arbeid, geduld en vakmanschap zijn de belangrijkste ingrediënten als je een ambachtelijk bier wilt brouwen’

nieuwsgierig geworden? meer info vind je hier


Huis van de Buurt de Koperen Knoop Amsterdam

Het Huis van de Buurt de Koperen Knoop is het sociale knooppunt in de Staatsliedenbuurt. Heeft u behoefte aan meer sociale contacten in de buurt? Heeft behoefte aan een zinvolle dagbesteding en vindt u koken leuk? Om samen met anderen voor gasten te koken? Ook wanneer je geen interesse hebt in Samen Koken Samen Eten kun je hier terecht voor andere mogelijkheden van dagbesteding.
nieuwsgierig geworden? meer info vind je hier