Wegens het groeien van een bedrijf, zoekt IederZijnWerk Arbeidscoaching een geschikte collega om het team te komen versterken. Heb jij ervaring als machinaal houtbewerker in de timmerindustrie kun je zelfstandig werken, dan is deze baan misschien wat voor jou! Het gaat om een midden / klein Familie bedrijf met meer dan 27 jaar ervaring op het gebied van houten kozijnen, ramen, deuren, trappen en alles wat machinaal bewerkt moet worden.

Werkzaamheden:

Als machinaal houtbewerker ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse (cnc) machines voor het maken van kozijnen, ramen, deuren en enz. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen diverse werkzaamheden en dat je over een goed technisch inzicht beschikt. De werkzaamheden variƫren van het afkorten van hout, schaven, machinaal bewerken, spuiten tot aan de af montage.

Wat we vragen:

– je hebt de nodige ervaring in de timmerindustrie.

– je hebt een technisch inzicht en kunt een tekening lezen

– je kunt zelfstandig werken en bent serieus en secuur.

– je bent per direct beschikbaar.

– je woont in de omgeving van Hengelo (OV).

Wat wordt er geboden:

– Een fulltime baan met zekerheid op de toekomst.

– werken bij een klein/midden en professioneel familiebedrijf.

– Een marktconform salaris.

– Een leuke en leerzame werkplek met begeleiding op maat van een enthousiaste jobcoach van IederZijnWerk Arbeidscoaching.

Belangrijk:

Deze vacature is met voorkeur opgezet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ontvang je een WIA, Wajong of WAO uitkering of kom je in aanmerking voor een participatiebaan? Deze vacature is uitsluitend bestemd voor iemand met een Wajong, WIA of WAO uitkering of die geregistreerd staat in het doelgroepenregister. Voldoe je hier niet aan, dan kan jouw sollicitatie helaas niet in behandeling worden genomen.

Contactpersoon: Rosalie Hoogland | Jobcoach IederZijnWerk Arbeidscoaching | rosaliehoogland@ iederzijnwerk.nl

Soort dienstverband: Voltijd

Machinaal houtbewerker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *