Voor een modeketen in Beverwijk zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker! Deze opdrachtgever wil mensen met een arbeidsbeperking graag een kans bieden. Heb jij een indicatie banenafspraak of beschik jij over een Wajong uitkering? Dan nodigen we je zeker uit om te reageren!

Als Magazijnmedewerker kom je terecht in een winkel met een positieve werksfeer. De winkel beschikt over een groot magazijn waar jouw werkzaamheden plaats vinden. Binnen dit magazijn zijn jou taken divers . Je kunt hierbij denken aan:

– laden en lossen van de vrachtwagen;
– goederen naar de juiste afdeling transporteren;
– het netjes houden van het magazijn;
– sorteren diverse goederen.

De functie omvat 15 uur per week, van maandag tot vrijdag van 12:00 tot 15:00 uur.

– Je bent geordend, brengt graag structuur aan

– je werkt graag volgens een vast rooster

– je kunt zelfstandig werken

Wat bieden wij jou?

Je wordt rustig ingewerkt door de manager van de modeketen, krijgt alle informatie die je nodig hebt en daarnaast begeleiding op maat van een enthousiaste jobcoach van Ieder Zijn Werk.

Deze vacature is uitsluitend bestemd voor iemand met een Wajong-uitkering of die geregistreerd staat in het doelgroepenregister. Is dit niet het geval, dan kan jouw sollicitatie helaas niet in behandeling worden genomen.

Ben je op zoek naar een baan, maar spreekt deze vacature je niet aan, kijk dan ook eens bij onze andere vacatures van IederZijnWerk Arbeidscoaching of bezoek onze website www.iederzijnwerk.nl.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op.

Contactpersoon: Nienke Vennik | jobcoach | 06-30640760

Soort dienstverband: Deeltijd

Magazijnmedewerker Beverwijk

Geef een reactie