Functieomschrijving

IederZijnWerk is op zoek naar een medewerker schoonmaak voor in een supermarktketen in Wormerveer. Deze opdrachtgever wil graag een kans bieden aan een werkzoekende met een uitkeringspositie. Ontvang jij een Wajong-uitkering of heb je een indicatie banenafspraak, dan nodigen we je uit om te solliciteren!

De werkzaamheden bestaan uit:

– het reinigen van apparaten (bijvoorbeeld op de vers- en broodafdeling)

– het reinigen van de vloer

– het reinigen (van apparaten) van het magazijn

Je bent:

– betrouwbaar

– fysiek sterk

– zorgvuldig

– nauwkeurig

– flexibel

– woonachtig in de omgeving van Wormerveer

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt 5 werkdagen per week, 4 uur per dag. Je kunt dus uitgaan van 20 uur per week.

De werktijden verschillen voor de ochtend of de avond. Je werkt wisselend van 7.00 tot 11.00 of van 17.30 tot 21.30. De vacature kan, in overleg, gecombineerd worden met de andere vacature die gesteld is voor deze supermarktketen. Op de werkvloer krijg je begeleiding van een enthousiaste jobcoach van IederZijnWerk.

Deze vacature is uitsluitend bestemd voor iemand met een Wajong-uitkering of geregistreerd staat in het doelgroepenregister. Is dit niet het geval, dan kan jouw sollicitatie helaas niet in behandeling worden genomen.

Ben je op zoek naar een baan, maar spreekt deze vacature je niet aan, kijk dan ook eens bij onze andere vacatures van IederZijnWerk Arbeidscoaching of bezoek onze website www.iederzijnwerk.nl.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op.

Contactpersoon: Nienke Vennik | jobcoach

Soort dienstverband: Deeltijd

Medewerker schoonmaak, ca 20 uur p/w

Geef een reactie