Voor een professioneel autopoetsbedrijf in de regio Joure zijn wij op zoek naar een kandidaat met een Wajong uitkering of met een indicatie banenafspraak. Het bedrijf is gespecialiseerd in het poetsen van auto’s (zowel interieur als exterieur) voor zowel particulieren als bedrijven en heeft veel kennis en ervaring met allerlei technieken, laksoorten en speciale behandelingen voor alle automerken.

Wat ga je doen?

Je taken zijn divers, van het ophalen van auto’s op locatie (indien nodig) tot het stofzuigen, wassen (binnen- en buitenkant), impregneren, polijsten, waxen en lichte waskrassen verwijderen van auto’s. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de auto’s er na behandeling tip-top uitzien. Als je dit leuk vind kun je naast de andere werkzaamheden ook de ruimte krijgen om klanten te woord te staan en bijvoorbeeld de telefoon te beantwoorden.

Jij bent:

Enthousiast en betrouwbaar; vereiste werkervaring is niet nodig, wel ben je gemotiveerd om te werken in een hecht team met enkele collega’s

– In het bezit van een dosis gezonde werklust en in een redelijke fysieke gezondheid omdat je veelal fysiek bezig zult zijn

– Zorgvuldig en handig; een specifiek diploma is niet nodig, als je kunt functioneren op minimaal MBO niveau is dat voldoende

– In bezit van rijbewijs B

Wat heeft de opdrachtgever jou te bieden?

Een prettige werksfeer bij een kleinschalige zaak en leuke collega’s.

Een werkplek voor 3 of 4 dagen (meer in overleg) waar gekeken wordt naar jouw mogelijkheden en waar iedereen tot zijn recht komt.

Maatwerk en oog voor wat je kan en wilt.

Een mogelijkheid om te groeien en te leren, je kracht te ontdekken en je talent te benutten.

Begeleiding op maat van een enthousiaste jobcoach van IederZijnWerk Arbeidscoaching. De jobcoach zal je vanaf het begin begeleiden; zowel in het proces naar deze werk(ervarings)plek toe als tijdens de uitvoering.

Interesse?

Voor meer informatie en/of solliciteren kun je je richten tot IederZijnWerk via de e-mail; info@iederzijnwerk.nl of telefonisch 0515 – 543623.

Algemeen medewerker autopoetsbedrijf

Geef een reactie