Op zoek naar een interessante re-integratieplaats, dagbesteding of vrijwilligersfunctie in een dierrijke omgeving? Wil jij graag in een dierrijke omgeving werken, de verblijven schoonhouden, de dieren verzorgen en aandacht geven? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
In de omgeving van Heerenveen zijn wij op zoek naar algemeen medewerker dierenopvang. Je zorgt ervoor dat de ruimtes waar de dieren verblijven netjes en schoon zijn, voorziet de dieren van eten en aandacht en zorgt ervoor dat de algemene ruimten van het gebouw er netjes uit zien. Het gaat om eenvoudige werkzaamheden en je werkt onder begeleiding. Samen met jou kijken we wat er mogelijk is.

Heb ik werkervaring nodig?
Er is geen werkervaring vereist. Het is wel belangrijk dat je een goede dosis werklust en motivatie hebt. Het bedrijf heeft een positieve werksfeer en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat zijn de werktijden?
Het betreft werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 9.00 – 13.00 uur. Hoeveel dagen, uren en tijden gaat in overleg met jou. Het is mogelijk om het aantal uren op te bouwen.

Wat vragen we van jou?
– Je bent enthousiast en gemotiveerd
– Je bent in staat om (enigszins) zelfstandig werken

Voor meer informatie of om te solliciteren kun je je richten tot IederZijnWerk via e-mail: info@iederzijnwerk.nl of telefonisch: 0515 – 54 36 23.

Algemeen medewerker dierenopvang

Geef een reactie