Voor een online webshop met non-food artikelen zoeken we 2 medewerkers voor de logistieke afdelingen in Alkmaar.

Het gaat in deze functie om het opruimen in het magazijn en het schoonhouden hiervan.

De paden waar de voorraad met artikelen staat, veeg je aan. Plastic wikkels / verpakkingen sorteer je in een zak met plastic afval en voer je af. Als er artikelen in de stellingen liggen die stuk zijn of waarvan de verpakking bijvoorbeeld stuk is gegaan, verzamel je dit voor de leidinggevende.

Je bent beschikbaar vanaf 20 uur per week, maar je mag ook fulltime werken. We werken van maandag t/m vrijdag, tussen 8.30 – 17.00 uur.

Af en toe kan er een drukke dag zijn, bij bijzondere acties of bijvoorbeeld feestdagen. Daarnaast is maandag standaard een drukke dag, omdat veel klanten in het weekend een bestelling plaatsen. Jouw werkdagen en werktijden bespreken we in overleg met jou.

Verdiensten: wettelijk minimum loon à € 1635,60 vanaf 22 jaar.

De werksfeer is informeel. Tussen het harde werken door is er ook tijd voor wat ontspanning. En als er wat is, wordt het direct besproken. Overal klinkt muziek uit de speakers en als het tijd is voor pauze, dan gaat er een bel af. Deze hoor je ook als de pauze voorbij is.

De vacature is met name bedoeld voor kandidaten met Wajong of indicatie doelgroepenregister.

Wil je meer informatie of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Marieke Majoor, jobcoach bij IederZijnWerk op telefoonnummer 06 – 833 429 45 of via e-mail: mariekemajoor@iederzijnwerk.nl.

Algemeen medewerker / opruimer (M/V)

Geef een reactie