IederZijnWerk Ambulant zoekt voor de regio Groningen – Drenthe een AMBULANT BEGELEIDER met als specialisatie begeleiden van clienten met o.a. hoarding problematiek / verzamelstoornis.

Doel van de functie

Het vergroten van zelfredzaamheid bij mensen met een psychosociale of psychiatrische problematiek. De begeleiding bestaat uit het versterken van individuele vaardigheden en het benutten van steun uit de omgeving. Het doel is het zelfstandig functioneren met steun uit de omgeving te vergroten.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Begeleiden van specifiek toegewezen klant en het opstellen en uitvoeren van het persoonlijk plan
  • Uitvoering geven aan zorg- en dienstverlening aan klanten
  • Reageren op signalen van de individuele klanten
  • Samenwerken met netwerkpartners om cliënten met verzamelstoornis op een adequate wijze te begeleiden

Competenties

Naast belangrijke competenties als sociale- en communicatieve vaardigheden vragen wij van de ambulant begeleider dat zij/hij integer, geduldig, flexibel, creatief en oplossingsgericht is. Wij zoeken een collega met een hands-on mentaliteit.

Overige functie-eisen

De ambulant begeleider staat stevig in haar/zijn schoenen. Zij/hij gaat oplossingsgericht te werk. De begeleider kan goed netwerken en heeft ervaring met een multidisciplinaire aanpak. De ambulant begeleider heeft werkervaring opgedaan als ambulant begeleider of in een vergelijkbare functie. Voor deze functie ben je veel onderweg, dit betekent dat het essentieel is dat je in bezit bent van rijbewijs en auto.

Opleiding

Afgeronde opleiding MBO-4/HBO opleiding (verzorgende/agogisch/maatschappelijk werker).

Contract

In eerste instantie wordt een parttime contract aangeboden, daarna zijn er mogelijkheden voor uitbreiding van uren.

Interesse?

Solliciteer dan met een cv en een enthousiaste motivatiebrief. Meer informatie over de functie kan verkregen worden bij Wilfried Gengler via 0515 – 543 623.

Ambulant begeleider (specialisatie hoarding) regio noord

Geef een reactie