Op deze pagina vind je een aantal van onze dagbestedingslocaties. Als er geen locatie bij jou in de buurt bij staat, dan kun je contact met ons opnemen. Wij gaan dan in jouw woonomgeving op zoek naar een passende plek.

Zorgboerderij Boerderijnummer15 in Nijhuizum (bij Workum)

Boerderijnummer15 is een plek waar je kunt leren, werken en beleven. Het is een fijne toegankelijke werkomgeving waar ieder zijn eigen talenten kan ontdekken en ontwikkelen.

De boerderij heeft een kas, een grote tuin, kippen, schapen, een paard en een pony, een werkplaats en een gemeenschappelijke ruimte.

Op de boerderij vinden we het belangrijk dat iedereen iets doet waar diegene blij van wordt. De activiteiten worden daarom op de behoeften van de deelnemer afgestemd. Naast de activiteit, staat gezelligheid voorop! Daarom hebben we 2 vaste koffiepauzes waar we de tijd voor elkaar nemen.

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


Klus&ServiceTeam in Nijhuizum (bij Workum)

Het Klus&ServiceTeam is in het leven geroepen vanuit behoeften van twee doelgroepen. Enerzijds zijn er de medewerkers op onze dagbestedingslocaties. Zij maken zich graag nuttig en doen graag iets voor én met een ander. Dit biedt hen zingeving. Anderzijds zijn er veel mensen in gemeente Súdwest-Fryslân die bepaalde klussen niet zelf (meer) kunnen uitvoeren, of die hulp en gezelligheid bij dagelijkse dingen kunnen gebruiken.

Het Klus&ServiceTeam bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ervaren begeleiders. Onze medewerkers zijn werkzaam op de dagbestedingsplek Boerderijnummer15 te Nijhuizum. De begeleiding wordt verzorgd door IederZijnWerk.

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


Automotive Zorg in Leeuwarden

Ben jij technisch aangelegd en wil jij jezelf verder ontwikkelen of wil jij kijken of autotechniek iets is waar jij plezier aan beleeft? Dan ben jij bij Automotive Zorg aan het juiste adres!

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


Dierenopvang ’t Heerveld in Luinjeberd (bij Heerenveen)

Dierenopvang ’t Heerveld is hét katten- en konijnenasiel van de gemeente Heerenveen. Het is gevestigd in Luinjeberd, een klein dorpje vlakbij Heerenveen. ’t Heerveld heeft een modern pand met onder andere verschillende kattenkamers, binnen- en buitenspeelruimten voor de katten en konijnen en ook een speciale behandelkamer waar de dierenarts katten en konijnen bijvoorbeeld kan vaccineren.

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


Wijkcentrum Het Klokhuis in Amersfoort

Wijkcentrum Het Klokhuis is een ontmoetingsplek en organiseert activiteiten om de sociale samenhang in de wijk Randenbroek-Schuilenburg te versterken.

Er komen jaarlijks zo’n 50.000 bezoekers. In het Wijkcentrum worden veel ruimtes verhuurd voor activiteiten van jong tot oud. Te denken valt onder andere aan computercursussen, bridge, bewegen op muziek, yoga, latin dance, salsa, dammen, scrabble, fietsles voor beginners, boekbind atelier, country line dance, kleding naaien en schilderlessen. Ook worden de ruimtes verhuurd voor vergaderingen.

Daarnaast wordt er elke woensdag- en vrijdagavond een heerlijk 3-gangenmenu aangeboden.

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


DOA in Amsterdam

Op zoek naar een leuke dagbesteding waar jij je nuttig kunt maken, je energie kwijt kunt en je kwaliteiten in kan zetten? Houd je van dieren en vind je het leuk om iets voor ze te doen?

Waar hebben we het over?

Je gaat aan de slag bij de leukste dierenopvang van Amsterdam. Je helpt onder andere met klusjes in en rondom het gebouw. Per persoon zullen we kijken waar jou talenten en wensen liggen en welke werkzaamheden hierbij passen.

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


IederZijnWerk dagbesteding Zuidoost in Amsterdam

Sociaal isolement bestrijden en de regie over het eigen leven nemen. Daar gaan we voor in buurthuis Holendrecht.

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


Huis van de Buurt de Koperen Knoop in Amsterdam

Het Huis van de Buurt de Koperen Knoop is het sociale knooppunt in de Staatsliedenbuurt. Heeft u behoefte aan meer sociale contacten in de buurt? Heeft behoefte aan een zinvolle dagbesteding en vindt u koken leuk? Om samen met anderen voor gasten te koken? Ook wanneer je geen interesse hebt in Samen Koken Samen Eten kun je hier terecht voor andere mogelijkheden van dagbesteding.
Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier