Op deze pagina vind je een aantal van onze dagbestedingslocaties. Als er geen locatie bij jou in de buurt bij staat, dan kun je contact met ons opnemen. Wij gaan dan in jouw woonomgeving op zoek naar een passende plek.

Zorgboerderij Boerderijnummer15 in Nijhuizum (bij Workum)

Boerderijnummer15 is een plek waar je kunt leren, werken en beleven. Het is een fijne toegankelijke werkomgeving waar ieder zijn eigen talenten kan ontdekken en ontwikkelen.

De boerderij heeft een kas, een grote tuin, kippen, schapen, een paard en een pony, een werkplaats en een gemeenschappelijke ruimte.

Op de boerderij vinden we het belangrijk dat iedereen iets doet waar diegene blij van wordt. De activiteiten worden daarom op de behoeften van de deelnemer afgestemd. Naast de activiteit, staat gezelligheid voorop! Daarom hebben we 2 vaste koffiepauzes waar we de tijd voor elkaar nemen.

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


Automotive Zorg in Leeuwarden

Ben jij technisch aangelegd en wil jij jezelf verder ontwikkelen of wil jij kijken of autotechniek iets is waar jij plezier aan beleeft? Dan ben jij bij Automotive Zorg aan het juiste adres!

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


Dierenopvang ’t Heerveld in Luinjeberd (bij Heerenveen)

Dierenopvang ’t Heerveld is hét katten- en konijnenasiel van de gemeente Heerenveen. Het is gevestigd in Luinjeberd, een klein dorpje vlakbij Heerenveen. ’t Heerveld heeft een modern pand met onder andere verschillende kattenkamers, binnen- en buitenspeelruimten voor de katten en konijnen en ook een speciale behandelkamer waar de dierenarts katten en konijnen bijvoorbeeld kan vaccineren.

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


Buurtkamer Costa & Co in Amsterdam

Vind jij het leuk om samen met anderen te koken? En/of vind jij het een uitdaging om apparaten die het niet doen weer aan de praat te krijgen? Wil jij jezelf verder ontwikkelen, sociale contacten op doen, een nieuwe richting kiezen en/of wil je onderzoeken waar jouw talenten liggen? Lees dan snel verder!

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


De Eenhoorn in Alkmaar

Wijkcentrum de Eenhoorn zit in een monumentaal pand in het historische centrum van Alkmaar. Niet alleen is het een prachtige locatie met een sportzaal, dans- en hobbyruimtes welke tal van mogelijkheden bieden, ook is er een unieke kookstudio. We bieden dan ook ‘dagbesteding om van te smullen’!

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


Museum Warkums Erfskip in Workum

Wil jij jezelf verder ontwikkelen, een nieuwe richting kiezen, heb je iets met geschiedenis, mensen informeren en/of wil je kijken of deze werkomgeving iets is voor jou? Dan is dit misschien een interessante locatie voor jou!

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


Dierenopvang Koningen in Balkbrug 

Dierenopvang Koningen heeft jarenlange ervaring in het opvangen en herplaatsen van honden en katten uit binnen- en buitenland. Alle honden en katten – jong of oud, ziek of gezond, mooi of onaantrekkelijk – zijn van harte welkom.

Voor de honden en katten die het – om wat voor reden ook – iets moeilijker hebben dan gemiddeld, is zelfs een speciaal deel van de dierenopvang ingericht, Veccio’s Seniorenparadijs. Wil jij iets voor dieren betekenen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


DOA in Amsterdam

Op zoek naar een leuke dagbesteding waar jij je nuttig kunt maken, je energie kwijt kunt en je kwaliteiten in kan zetten? Houd je van dieren en vind je het leuk om iets voor ze te doen? Dan ben je van harte welkom bij de leukste dierenopvang van Amsterdam!

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


IederZijnWerk dagbesteding Zuidoost in Amsterdam

IederZijnWerk dagbesteding Zuidoost organiseert activiteiten om de sociale samenhang in de wijk te versterken. Een ontmoetingsplek om sociaal isolement te bestrijden en de regie over het eigen leven nemen. 

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


Kultuerhús Klameare in Workum

Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten en waardevolle contacten maken? Wil je bouwen aan je zelfvertrouwen, aan structuur of aan iets anders? Je bent van harte welkom bij Kultuerhús Klameare in Workum!

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!