Automotive Zorg in Leeuwarden

Ben jij technisch aangelegd en wil jij jezelf verder ontwikkelen of wil jij kijken of autotechniek iets is waar jij plezier aan beleeft? Dan ben jij bij Automotive Zorg aan het juiste adres!

Wat is er te doen?

Automotive Zorg is een garage en heeft alle middelen in huis om op een professionele manier aan elk type voertuig onderhoud te plegen en montage/demontage werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast is het ook een officiële garage waar klanten komen voor onderhoud, reparaties en keuringen.

Dagbesteding

Deze dagbestedingslocatie is mogelijk voor mensen vanaf 18 jaar en ouder met een lichamelijk en/of geestelijke beperking. Het is een passende plek wanneer je graag wilt werken in de techniek maar vanwege een handicap of beperking baat hebt bij ondersteuning. Zo kun je in je eigen tempo en met een aangepast werkprogramma toch het werk doen waar je interesse ligt.

Samen met jou gaan we kijken wat jou leuk lijkt en waar jouw talenten liggen. Zo kun jij jezelf verder ontwikkelen en je talenten vergroten!

Aanmelden of meer informatie?

Heb je interesse, wil je je aanmelden en/of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met IederZijnWerk, telefonisch via 0515 – 543 623 of per e-mail info@iederzijnwerk.nl.