Costa & Co in Amsterdam

Vind jij het leuk om samen met anderen te koken? En/of vind jij het een uitdaging om apparaten die het niet doen weer aan de praat te krijgen? Wil jij jezelf verder ontwikkelen, sociale contacten op doen, een nieuwe richting kiezen en/of wil je onderzoeken waar jouw talenten liggen? Lees dan snel verder!

Wat is er te doen?

De kookclub heeft als doel om samen te koken voor buurtbewoners. De buurtbewoners kunnen dan op vaste momenten een maaltijd afhalen tegen een vergoeding. Daarnaast is er het Klus- en Serviceteam van Costa & Co. Buurtbewoners kunnen op bepaalde momenten een reparatieverzoek doen en jij kunt je creativiteit kwijt in het zoeken en vinden van een oplossing.

Dagbesteding

Deze dagbestedingslocatie is mogelijk voor mensen vanaf 18 jaar en ouder. Samen met jou gaan we kijken wat jou leuk lijkt en waar jouw talenten liggen. Zo kun jij jezelf verder ontwikkelen en je talenten vergroten!

Aanmelden of meer informatie?

Heb je interesse, wil je je aanmelden en/of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met IederZijnWerk, telefonisch via 0515 – 543 623 of per e-mail info@iederzijnwerk.nl.