Kultuerhús Klameare in Workum

Kultuerhús Klameare is een gezellig en sfeervol zalencentrum en bevindt zich in het prachtige centrum van Workum, aan de Merk, in het voormalig gemeentehuis. Het Kultuerhús is van Workum, voor Workum, door Workum. Kortom een fijne groep, betrokken collega’s waar je onderdeel van uitmaakt. De zalen worden gebruikt voor kleine en grote groepen; van voorstellingen, muziekoptredens, biljarten, theater, cabaret, workshops/cursussen en (bedrijfs)feesten tot vergaderingen en andere evenementen.

Wat is er te doen?

Er is van alles te doen, samen met jou kijken we waar je interesses en mogelijkheden liggen. Je kunt bijvoorbeeld denk aan projecten helpen uitvoeren, zalen klaarzetten, kopjes en koffie/thee (klaar)zetten, afwassen, catering voorbereiden, assisteren bij activiteiten, kleine klusjes verrichten en individuele activiteiten. Bekijk hier de flyer.

Aanmelden of meer informatie?

Heb je interesse, wil je je aanmelden en/of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met IederZijnWerk, telefonisch via 0515 – 543 623 of per e-mail info@iederzijnwerk.nl.