Dierenopvang Koningen in Balkbrug

Dierenopvang Koningen heeft jarenlange ervaring in het opvangen en herplaatsen van honden en katten uit binnen- en buitenland. Kenmerkend voor Dierenopvang Koningen is dat alle honden en katten – jong of oud, ziek of gezond, mooi of onaantrekkelijk – van harte welkom zijn.

Veccio’s Seniorenparadijs

Voor de honden en katten die het – om wat voor reden ook – iets moeilijker hebben dan gemiddeld, is zelfs een speciaal deel van de dierenopvang ingericht. Een aparte woonruimte waar zij in een huiselijke omgeving kunnen verblijven. Een eigen binnen- en buitenverblijf met lekkere plekjes waar zij heerlijk comfortabel en warm kunnen liggen. Een plek waar het team nog beter een oogje in het zeil kan houden en er voldoende gelegenheid is voor een knuffel.

Deze plek is ontstaan omdat bleek dat sommige asielhonden het moeilijk hadden in de kennels. Denk dan vooral aan de wat ‘oudere’ dieren. Soms zijn ze (bijna) doof of kunnen ze alles niet zo goed meer zien. Ook is het lastig voor hen om precies te begrijpen hoe het werkt in de kennel. Dat is verdrietig om te zien en om meer te kunnen bieden aan deze dieren is dit speciale deel van de dierenopvang opgericht. Deze ruimte heeft de naam Veccio’s Seniorenparadijs gekregen. Het boegbeeld en de naamgever is Veccio, een heel speciaal, bijzonder oud en intens lief hondje. Hij had en heeft een bijzondere plek in het hart van alle betrokkenen.

Dagbesteding

Met Veccio’s Seniorenparadijs is voor de dieren een plek met de juiste verblijfsomstandigheden gecreëerd, daarnaast is deze woonruimte ook perfect om vanuit hier dagbesteding aan te bieden. Vanuit Veccio’s start je dan ook je werkzaamheden. Samen met jou kijken we waar jouw talenten en wensen liggen en welke werkzaamheden hierbij passen.

We vragen jou waar je blij van wordt. Aan de hand daarvan brengen we jouw behoeften en wensen in kaart. Natuurlijk houden we rekening met jouw beperking(en) en zorgen we dat je werkzaamheden kunt doen die bij je passen, want: ieder zijn werk! Wil je de flyer bekijken? Dat kan door hier te klikken!

Aanmelden of meer informatie?

Heb je interesse, wil je je aanmelden en/of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met IederZijnWerk, telefonisch via 0515 – 543 623 of per e-mail info@iederzijnwerk.nl.