Zorgboerderij Boerderijnummer15 in Nijhuizum

Boerderijnummer15 is een plek waar je kunt leren, werken en beleven. Het is een fijne toegankelijke werkomgeving waar ieder zijn eigen talenten kan ontdekken en ontwikkelen.

De boerderij heeft een kas, een grote tuin, kippen, konijnen, schapen, varkens, een paard en een pony, een werkplaats en een gemeenschappelijke ruimte.

Op de boerderij vinden we het belangrijk dat iedereen iets doet waar diegene blij van wordt. De activiteiten worden daarom op de behoeften van de deelnemer afgestemd. Naast de activiteit, staat gezelligheid voorop! Daarom hebben we 2 vaste koffiepauzes waar we de tijd voor elkaar nemen.

Vanuit Boederijnummer15 is het Klus&ServiceTeam werkzaam, waar jij deel van uit kan maken. Het Team werkt onder begeleiding aan klussen en services bij mensen thuis. Als er geen opdracht is, dan werk je op de dagbestedingslocatie. Voor meer informatie over het Klus&ServiceTeam selecteer dit in het menu op de website of klik hier.

Wat is er te doen bij Boerderijnummer15?

Er is veel mogelijk, samen met jou kijken we wat het beste bij jou past. Er zijn in ieder geval verschillende mogelijkheden op het gebied van:
• tuinieren
• verzorging van de dieren
• onderhoud van het gebouw
• schilderen en handvaardigheid
• koken en bakken
• reparatie van meubelen
• schoonmaken

Aanmelden of meer informatie?

Heb je interesse, wil je je aanmelden en/of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met met Margreet de Vries, Ambulant Begeleider bij IederZijnWerk. Zij is telefonisch bereikbaar op 06 – 390 912 92 of per e-mail via margreetdevries@iederzijnwerk.nl. Je kunt ook contact opnemen met IederZijnWerk, telefonisch via 0515 – 543 623 of per e-mail info@iederzijnwerk.nl.