Let op: deze vacatures is bedoeld voor mensen met een arbeidsbeperking, Wajong uitkering of een indicatie banenafspraak (doelgroepenregister).

Voor een pannenkoekenhuis in Houten zijn wij op zoek naar een medewerker bediening. Het restaurant straalt gezelligheid en sfeer uit, gastvrijheid staat centraal. Samen met het team bezorg jij de klanten een gezellige middag of avond, voor zowel jong als oud. Ook help jij mee bij kinderfeestjes en zorg jij dat de jarige een leuke dag heeft. Je zorgt dat het restaurant er netjes bijstaat. Je ontvangt klanten met een glimlach en begeleid ze naar een tafel. Mede dankzij jou heerst er een gezellige sfeer waar klanten zich fijn voelen. Jij neemt bestellingen op en helpt bij de bediening.

Werkervaring:
Vereiste werkervaring is niet echt nodig maar wel een dosis goede werklust en motivatie om te willen werken in een dynamische groep, verschillend van jong tot oud.

Taken/functie beschrijving:
De taken die jij zal uitvoeren bestaan uit het helpen van klanten, aankopen van klanten afrekenen, restaurant netjes bijhouden.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werkuren

Interesse:
Voor meer informatie en/of solliciteren kun je je richten tot Najat Haji (jobcoach) via e-mail; najathaji@iederzijnwerk.nl of telefonisch 06-3062 9952.

Medewerker bediening

Geef een reactie