Let op: deze vacatures is bedoeld voor mensen met een arbeidsbeperking, Wajong uitkering of een indicatie banenafspraak (doelgroepenregister).

Voor een supermarkt in de Bilt zijn wij op zoek naar een vulploegmedewerker.
Als vulploegmedewerker zorg jij ervoor dat de klanten een prettige winkelervaring hebben. Dit doe je onder andere door ervoor te zorgen dat zowel de schappen als de winkel goed gevuld, schoon en mooi is. Maar daar blijft het niet bij, zo komt het bijvoorbeeld best vaak voor dat je tussendoor antwoord geeft op een vraag van de klant. Om even later een collega te assisteren die je om hulp vraagt en dat maakt het werk juist zo leuk! Je help klanten die vaak bekenden worden, met collega’s die vaak vrienden worden. Zo werk je in een plezierige sfeer met een gezellig team!

Werkervaring:
Vereiste werkervaring is niet echt nodig maar wel een dosis goede werklust en motivatie om te willen werken in een dynamische groep verschillend van jong tot oud.

Taken/functie beschrijving:
De taken die jij zal uitvoeren bestaan uit het helpen van klanten, aankopen van klanten afrekenen, winkel netjes bijhouden, vracht verwerken.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld
  • Flexibele uren
  • Pensioen

Interesse:
Voor meer informatie en/of solliciteren kun je je richten tot Najat Haji (jobcoach) via e-mail; najathaji@iederzijnwerk.nl of telefonisch 06-3062 9952.

Medewerker vulploeg supermarkt

Geef een reactie