Voor een warenhuis in de regio Houten zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker. Deze vacature is opengesteld voor kandidaten met een Wajong of indicatie doelgroepen register.

De winkels van dit warenhuis moeten er de hele dag tip -top uitzien. Je zorgt ervoor dat de winkel er vol en aantrekkelijk uitziet. Jij adviseert klanten en rekent de aankopen bij de kassa af. Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Mede dankzij jou ziet de winkel er altijd uitnodigend uit.

Wij bieden je een goed salaris en een leuke werkomgeving met gezellige collega’s.

  • Je wordt goed ingewerkt door je collega’s, je helpt graag klanten en mede dankzij jou ziet de winkel er altijd uitnodigend uit.
  • Uren zijn met jou bespreekbaar.

Ben je open en klantgericht, houd je van aanpakken en ben je een teamspeler? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou!

Werkervaring:
Vereiste werkervaring is niet echt nodig maar wel een dosis goede werklust en motivatie om te willen werken in een dynamische groep verschillend van jong tot oud.

Taken/functie beschrijving:
De taken die jij zal uitvoeren bestaan uit het helpen van klanten, aankopen van klanten afrekenen, winkel netjes bij houden en vracht verwerken.

Interesse:
Solliciteer dan met een cv en een enthousiaste motivatiebrief! Voor meer informatie en/of solliciteren kun je je richten tot Najat Haji (jobcoach) via e-mail; najathaji@iederzijnwerk.nl of telefonisch 06-3062 9952.

Verkoopmedewerker warenhuis

Geef een reactie