Aan mensen die ondersteuning nodig hebben in het persoonlijk functioneren bieden wij ambulante begeleiding. Wij maken samen met jou situaties werkbaar en ondersteunen je om de beste oplossing voor problemen te vinden.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn

  • zoeken wij actief samenwerking met verschillende cliëntondersteunende partijen, immers: ieder zijn werk!
  • zorgen wij voor een breed aanbod aan dagbestedings- en werkervaringsplekken.
  • bieden wij betrouwbare laagdrempelige begeleiding.

Begeleiding

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie bieden wij hulp of advies met betrekking tot bijvoorbeeld huisvesting, omgang met geld, administratie, verslaving, werkloosheid, sociaal isolement of een ongezond dag- en nachtritme. Samen zoeken we naar een oplossing waar jij je prettig bij voelt; het is belangrijk dat je meedoet in het leven op een voor jou zo plezierig mogelijke manier.

Ook bij problemen met instanties, gezondheidszorg, leveranciers of incassobureaus staan wij voor je klaar. Wij helpen je en bemiddelen om samen de beste oplossing te vinden.

Budgetcoaching

IederZijnWerk kan door middel van budgetcoaching samen met jou aan een langdurige oplossing werken voor financiële problemen.

Neem contact met ons op als je wilt weten wat een budgetcoach voor je kan betekenen.

Dagbesteding

Als werken in een betaalde baan teveel druk of problemen geeft, maar je wil wel graag op een vaste plek werkzaamheden doen of werkervaring opdoen, dan kunnen wij je belevingsgerichte dagbesteding aanbieden. Klik hier om meer te lezen over dagbesteding.

Aanmelden & meer informatie

Om voor deze dienstverlening in aanmerking te komen, moet je een indicatie hebben. Bijvoorbeeld voor de WMO. Wij kunnen jou helpen bij het aanvragen van zo’n indicatie bij de gemeente of een andere instantie.

Wil je je aanmelden voor ambulante begeleiding, budgetcoaching, dagbesteding en/of heb je vragen en wil je graag meer informatie, neem dan contact met ons op.