IederZijnWerk is een re-integratie- en zorgbedrijf dat zich specialiseert in het bieden van arbeidscoaching, ambulante ondersteuning en dagbesteding op landelijk niveau.

Wij hebben in meer dan 30 jaar kennis en ervaring opgedaan met begeleiding, dagbesteding, bemiddeling, mobiliteit, personeelsdiensten, loopbaanbegeleiding, coaching van werkgevers en werknemers, psychosociale interventie, training, begeleiding en het coachen van (startende) ondernemers.

IederZijnWerk Ambulant B.V. en IederZijnWerk Arbeidscoaching B.V. zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Tevens zijn wij een door het UWV erkende jobcoach-organisatie en zijn we door Calibris erkend als leerbedrijf.

      

Onze hbo- en universitair geschoolde medewerkers werken vanuit verschillende locaties in Nederland. Wij zoeken de klant op en organiseren dienstverlening, dagbesteding en werk bij hen in de buurt.

Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde jobcoaches, budgetcoaches, psychologen, sociaal juridisch medewerkers, sociaal pedagogisch hulpverleners. Gezamenlijk hebben wij gedegen kennis er ervaring met bemiddeling, mobiliteit, personeelsdiensten, loopbaanbegeleiding, coaching van werkgevers en werknemers, psychosociale interventie, training, begeleiding en in het coachen van (startende) ondernemers.

Als richtlijn naar onze medewerkers vereisen we een proactieve en reflectieve houding. Dit houdt in dat elke medewerker waakt over zijn eigen grenzen met betrekking tot afstand en nabijheid. Via scholing, intervisie en supervisie willen we dit op peil houden. IederZijnWerk streeft ernaar om zich te blijven verbeteren en te ontwikkelen om zo de kwaliteit van haar dienstverlening te waarborgen. Dit doen wij door te investeren in en te werken volgens kwaliteitsystemen en –normen.