Op deze pagina vind je een aantal van onze dagbestedingslocaties. Als er geen locatie bij jou in de buurt bij staat, dan kun je contact met ons opnemen. Wij gaan dan in jouw woonomgeving op zoek naar een passende plek.

Zorgboerderij Boerderijnummer15 in Nijhuizum (bij Workum)

Boerderijnummer15 is een plek waar je kunt leren, werken en beleven. Het is een fijne toegankelijke werkomgeving waar ieder zijn eigen talenten kan ontdekken en ontwikkelen.

De boerderij heeft een kas, een grote tuin, kippen, schapen, een paard en een pony, een werkplaats en een gemeenschappelijke ruimte.

Op de boerderij vinden we het belangrijk dat iedereen iets doet waar diegene blij van wordt. De activiteiten worden daarom op de behoeften van de deelnemer afgestemd. Naast de activiteit, staat gezelligheid voorop! Daarom hebben we 2 vaste koffiepauzes waar we de tijd voor elkaar nemen.

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!

 


De Eenhoorn in Alkmaar

Wijkcentrum de Eenhoorn zit in een monumentaal pand in het historische centrum van Alkmaar. Niet alleen is het een prachtige locatie met een sportzaal, dans- en hobbyruimtes welke tal van mogelijkheden bieden, ook is er een unieke kookstudio. We bieden dan ook ‘dagbesteding om van te smullen’!

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


Museum Warkums Erfskip in Workum

Wil jij jezelf verder ontwikkelen, een nieuwe richting kiezen, heb je iets met geschiedenis, mensen informeren en/of wil je kijken of deze werkomgeving iets is voor jou? Dan is dit misschien een interessante locatie voor jou!

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


 


DOA in Amsterdam

Op zoek naar een leuke dagbesteding waar jij je nuttig kunt maken, je energie kwijt kunt en je kwaliteiten in kan zetten? Houd je van dieren en vind je het leuk om iets voor ze te doen? Dan ben je van harte welkom bij de leukste dierenopvang van Amsterdam!

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


IederZijnWerk dagbesteding Zuidoost in Amsterdam

IederZijnWerk dagbesteding Zuidoost organiseert activiteiten om de sociale samenhang in de wijk te versterken. Een ontmoetingsplek om sociaal isolement te bestrijden en de regie over het eigen leven nemen. 

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


Kultuerhús Klameare in Workum

Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten en waardevolle contacten maken? Wil je bouwen aan je zelfvertrouwen, aan structuur of aan iets anders? Je bent van harte welkom bij Kultuerhús Klameare in Workum!

Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je hier!


IederZijnWerk dagbesteding De Wijk in De Wijk
[Binnenkort meer informatie]

IederZijnWerk dagbesteding Amstelveen in Amstelveen
[Binnenkort meer informatie]