IederZijnWerk Arbeidscoaching begeleidt mensen bij het vinden en behouden van passend werk.

Wij zijn er van overtuigd dat er voor iedereen passend werk is, daarom gaan wij met jou op zoek naar dát werk dat bij jou past, waar jij gelukkig van wordt en waar jij je ritme in kunt vinden.

Voor wie?

IederZijnWerk Arbeidscoaching is er voor alle mensen die zelf willen (leren) sturen en baat hebben bij een goede coach.

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van mensen voor wie werk vinden en werk houden nét even ingewikkelder is dan gemiddeld, ongeacht het opleidingsniveau. Dat kan te maken hebben met een ziekte of beperking, langdurige werkloosheid of andere omstandigheden.

Wij staan onder andere klaar voor

  • mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
  • mensen met sociale- of psychische problematiek;
  • mensen met een verstandelijke beperking;
  • mensen met autisme;
  • mensen met een burn-out;
  • mensen met niet-aangeboren hersenletsel;
  • mensen die langdurig werkloos zijn;
  • leerlingen uit het speciaal onderwijs;
  • ex-gedetineerden

ongeacht het opleidingsniveau.

Re-integratie

Ontvang je een bijstandsuitkering van de gemeente of een uitkering van het UWV, zoals ziektewet, WAO, WIA of Wajong? Dan kunnen we samen met jou een traject naar passend werk aanvragen bij de uitkeringsinstantie.

In bepaalde gevallen zijn er voor niet-uitkeringsgerechtigden (NUG) die zonder werk zitten mogelijkheden om via de gemeente een traject aan te vragen. Ook voor het participatiefonds kunnen wij trajecten uitvoeren.

Particulieren kunnen bij IederZijnWerk Arbeidscoaching terecht voor begeleiding bij loopbaanvragen. Daarbij kan apart gebruik worden gemaakt van coaching, training, beroepskeuzeonderzoek en assessments. Hiermee kunnen wij je van dienst zijn binnen het Arbeidshuis.

Begeleidingstraject

IederZijnWerk werkt altijd volgens een samen met jou opgesteld plan, zodat je weet waar je aan toe bent en wat er van je verwacht wordt. Voor de aanvraag van een re-integratietraject gaan we samen kijken waar jouw begeleidingsbehoefte ligt:

Hierbij wordt je begeleid door één van onze jobcoaches bij jou in de regio. Hij of zij helpt je bij het aanvragen van een traject.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een traject? Neem dan contact met ons op.
Je kan ook gebruik maken van ons online GRATIS spreekuur. Mail naar info@iederzijnwerk.nl met op welk(e) moment(en) je graag gebeld zou willen worden. Het online spreekuur gaat via skype.