IederZijnWerk Arbeidscoaching begeleidt mensen bij het vinden en behouden van passend werk.

Wij zijn er van overtuigd dat er voor iedereen passend werk is, daarom gaan wij met jou op zoek naar dát werk dat bij jou past, waar jij gelukkig van wordt en waar jij je ritme in kunt vinden.

Voor wie?
IederZijnWerk Arbeidscoaching, de naam zegt het al, we geloven dat er voor iedereen passend werk is, hoe dan ook. Onze jobcoaches hebben kennis en ervaring op het gebied van loopbaan- en re-integratiebegeleiding en daarnaast bieden we persoonlijke ondersteuning op de werkvloer in de vorm van jobcoaching.

IederZijnWerk Arbeidscoaching is er voor alle mensen die zelf willen (leren) sturen en baat hebben bij een goede coach.

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van mensen voor wie werk vinden en werk houden nét even ingewikkelder is dan gemiddeld, ongeacht het opleidingsniveau. Dat kan te maken hebben met een ziekte of beperking, langdurige werkloosheid of andere omstandigheden. Onze coaches hebben kennis en ervaring op het gebied van mensen met psychische, psychiatrische, sociale en lichamelijke problematiek, maar ook mensen met autisme, een burn-out of ADHD.

Begeleidingstraject
IederZijnWerk werkt altijd volgens een samen met jou opgesteld plan, zodat je weet waar je aan toe bent en wat er van je verwacht wordt. Voor de aanvraag van een re-integratietraject gaan we samen kijken waar jouw begeleidingsbehoefte ligt:

Hierbij word je begeleid door één van onze jobcoaches bij jou in de regio. Hij of zij helpt je bij het aanvragen van een traject.

Re-integratie
Ontvang je een bijstandsuitkering van de gemeente of een uitkering van het UWV, zoals ziektewet, WAO, WIA of Wajong? Dan kunnen we samen met jou een traject naar passend werk aanvragen bij de uitkeringsinstantie. Soms is het mogelijk om in plaats van een traject te volgen bij het UVW, een traject via de gemeente te starten.

Particulieren kunnen bij IederZijnWerk Arbeidscoaching terecht voor begeleiding bij loopbaanvragen. Daarbij kan apart gebruik worden gemaakt van coaching, training, beroepskeuzeonderzoek en assessments. Hiermee kunnen wij je van dienst zijn binnen het Arbeidshuis.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een traject? Neem dan contact met ons op.
Je kan ook gebruik maken van ons online GRATIS spreekuur. Mail naar info@iederzijnwerk.nl met op welk(e) moment(en) je graag gebeld zou willen worden. Het online spreekuur gaat via beeldbellen.