Museum Warkums Erfskip in Workum

Wil jij jezelf verder ontwikkelen, een nieuwe richting kiezen, heb je iets met geschiedenis, mensen informeren en/of wil je kijken of deze werkomgeving iets is voor jou? Lees dan snel verder!

Wat is er te doen?

In je rol als museummedewerker ben je een gastheer/vrouw en heet je de bezoekers welkom, controleer je de entreekaarten, geef je waar nodig informatie over de route, het gebouw en/of andere zaken. Je zou -als je dit wilt- ook kunnen denken aan rondleidingen voor (kleine) groepen of bijvoorbeeld het archiveren/digitaliseren van (museum)informatie. In overleg met jou kijken we waar jouw mogelijkheden en wensen liggen en vullen we de werkzaamheden in. Je werkt in een omgeving met cultureel erfgoed, het is dus belangrijk dat dit netjes blijft en dat bezoekers zich houden aan de huisregels. Jij bent de oren en ogen van de organisatie op deze locatie. Samen met een collega op een andere locatie (op loopafstand) heb je (indien nodig) gedurende je aanwezigheid contact. Er zijn drukkere en rustigere momenten op een dag(deel).

Dagbesteding

Deze dagbestedingslocatie is mogelijk voor mensen vanaf 18 jaar en ouder. Samen met jou gaan we kijken wat jou leuk lijkt en waar jouw talenten liggen. Zo kun jij jezelf verder ontwikkelen en je talenten vergroten!

Aanmelden of meer informatie?

Heb je interesse, wil je je aanmelden en/of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met IederZijnWerk, telefonisch via 0515 – 543 623 of per e-mail info@iederzijnwerk.nl.