Arbeidscoaching

Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en adviseren organisaties die willen investeren in mensen met een arbeidsbeperking.

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling en coaching van mensen voor wie werk vinden en werk houden nét even ingewikkelder is dan gemiddeld. Dat kan te maken hebben met een ziekte of beperking, langdurige werkloosheid of andere omstandigheden.

IederZijnWerk is bij uitstek een adviseur omtrent het plaatsen van mensen vanuit het doelgroepenregister in uw bedrijf.

Ambulante begeleiding

Aan mensen die ondersteuning nodig hebben in het persoonlijk functioneren bieden wij ambulante begeleiding. Wij helpen situaties werkbaar te maken en ondersteunen onze cliënten om de beste oplossing voor problemen te vinden.

Als werken in een betaalde baan teveel druk of problemen geeft, dan kunnen wij onze cliënten begelevingsgerichte dagbesteding aanbieden.

Personeelsdiensten

Op het gebied van personeelsdiensten ondersteunt IederZijnWerk bedrijven en organisaties bij het oplossen van personeels- en inzetbaarheidsvraagstukken. Dat kan gaan om werving en selectie, assessments en loopbaanadvisering, maar ook om outplacement, 1e, 2e en 3e spoortrajecten, uitzenden en detacheren.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in organisatie-advies en begeleiding bij de inzet van werknemers in het kader van de Participatiewet.