Op zoek naar een interessante re-integratie- of werkervaringsplaats, stage, dagbesteding of vrijwilligersfunctie? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een museummedewerker in de regio Workum. In je rol als museummedewerker ben je een gastheer/vrouw en heet je de bezoekers welkom, controleer je de entreekaarten, geef je waar nodig informatie over de route, het gebouw en/of andere zaken. Je zou -als je dit wilt- ook kunnen denken aan rondleidingen voor (kleine) groepen of bijvoorbeeld het archiveren/digitaliseren van (museum)informatie. In overleg met jou kijken we waar jouw mogelijkheden en wensen liggen en vullen we de functie in. Je werkt in een omgeving met cultureel erfgoed, het is dus belangrijk dat dit netjes blijft en dat bezoekers zich houden aan de huisregels. Jij bent de oren en ogen van de organisatie op deze locatie. Samen met een collega op een andere locatie (op loopafstand) heb je (indien nodig) gedurende je aanwezigheid contact. Er zijn drukkere en rustigere momenten op een dag(deel).

Wat vragen we van jou?

Jij bent enthousiast en betrouwbaar. Werkervaring of een diploma is niet per sé nodig. Samen met jou gaan we de functie verder invullen.

Wat heeft deze functie jou te bieden?

  • Een werkplek waar gekeken wordt naar jouw mogelijkheden; samen met jou gaan we kijken wat jij wilt en kunt
  • Een mogelijkheid om te groeien en te leren, je krachten te (her)ontdekken en je talent te benutten
  • Het gaat om een onbetaalde functie, aantal uren is bespreekbaar
  • Een uitgebreid netwerk waarvan je gebruik kunt maken (bv. in een vervolg richting betaald werk)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruth ter Voort via Ruthtervoort@iederzijnwerk.nl 

Museummedewerker – gastheer/gastvrouw cultureel erfgoed

Geef een reactie