Wij geloven dat er voor iedereen passend werk is!

Ben jij op zoek naar een interessante werkomgeving waar je nuttig en met voldoening je tijd kan besteden in een te gekke dierrijke en groene omgeving? Hieronder lees je meer over een prachtige kans.
Voor een veelzijdig waterrijk dierenpark in de omgeving van Leeuwarden, hebben wij mogelijkheden in het kader van dagbesteding of een werkervaringsplaats voor Medewerkers Groen
Het gaat dus om een onbetaalde functie met het accent op leren, werken en beleven.

Wat ga je doen?
De komende periode staat het bouwen van een insectenmuur, de renovatie van de zwaluwheuvel en aanleggen van kruiden- en moestuin op het programma. Daarnaast zijn er ook andere werkzaamheden zoals het park onkruidvrij houden en snoeien van struiken en bomen.
Je werkt in een team en onder begeleiding. Samen met jou kijken we wat jij kan en graag wil in combinatie met wat er mogelijk is.

Wat vragen we van jou?
Jij bent enthousiast en betrouwbaar. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede dosis werklust en motivatie hebt. Het bedrijf heeft een positieve werksfeer. Werkervaring of een diploma is niet nodig. Samen met jou gaan we de functie en de uren verder invullen.

Wat heeft deze functie jou te bieden?
Een werkplek waar gekeken wordt naar jouw mogelijkheden. Samen met jou gaan we kijken wat jij wilt en kunt.
Een mogelijkheid om te groeien en te leren, je krachten te (her)ontdekken en je talenten te benutten.
Dagen, uren en tijden gaan in overleg met jou. Het is mogelijk om het aantal uren op te bouwen.
Een uitgebreid netwerk waarvan je gebruik kunt maken (bv. in een vervolg richting betaald werk).

Interesse?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met IederZijnWerk, Ruth ter Voort via: ruthtervoort@iederzijnwerk.nl

Medewerker Groen in te gekke dierrijke en groene omgeving

Geef een reactie