Op zoek naar een interessante re-integratieplaats, dagbesteding of vrijwilligersfunctie in een dierrijke omgeving? Wil jij graag de (werk)omgeving netjes houden, vind je het leuk om spullen te repareren en te onderhouden, ben jij iemand met groene vingers? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
In de omgeving van Heerenveen zijn wij op zoek naar een klusjesman of vrouw. Je zorgt ervoor dat de locatie er zowel binnen als buiten netjes uit ziet. Daarnaast zal je je bezig houden met onderhoudsklusjes. Er zijn daarnaast mogelijkheden om in de buitenlucht aan de slag te gaan met het onderhoud van het groen op de locatie. Samen met jou kijken we wat er mogelijk is.

Heb ik werkervaring nodig?
Er is geen werkervaring vereist. Het is wel belangrijk dat je een goede dosis werklust en motivatie hebt. Het bedrijf heeft een positieve werksfeer en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat zijn de werktijden?
Het betreft werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 9.00 – 13.00 uur. Hoeveel dagen, uren en tijden gaat in overleg met jou. Het is mogelijk om het aantal uren op te bouwen.

Wat vragen we van jou?
– Je bent enthousiast en gemotiveerd
– Je bent in staat om (enigszins) zelfstandig werken

Voor meer informatie of om te solliciteren kun je je richten tot IederZijnWerk via e-mail: info@iederzijnwerk.nl of telefonisch: 0515 – 54 36 23.

Klusjesman/vrouw met groene vingers

Geef een reactie