Op zoek naar een interessante re-integratieplaats, dagbesteding of vrijwilligersfunctie in een dierrijke omgeving? Wil jij graag de (werk)omgeving netjes houden en ben jij iemand met groene vingers? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
In de omgeving van Heerenveen zijn wij op zoek naar een medewerker groenvoorziening. Je zorgt ervoor dat de locatie en de directe omgeving er netjes bij ligt. Denk aan het onderhoud van de tuin, snoeien, gras maaien, kleine reparaties, paden schoonhouden en schilder werkzaamheden. Het gaat om eenvoudige werkzaamheden en je werkt onder begeleiding. Samen met jou kijken we wat er mogelijk is.

Heb ik werkervaring nodig?
Er is geen werkervaring vereist. Het is wel belangrijk dat je een goede dosis werklust en motivatie hebt. Het bedrijf heeft een positieve werksfeer en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat zijn de werktijden?
Het betreft werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 9.00 – 13.00 uur. Hoeveel dagen, uren en tijden gaat in overleg met jou. Het is mogelijk om het aantal uren op te bouwen.

Wat vragen we van jou?
– Je bent enthousiast en gemotiveerd
– Je bent in staat om (enigszins) zelfstandig werken

Voor meer informatie of om te solliciteren kun je je richten tot IederZijnWerk via e-mail: info@iederzijnwerk.nl of telefonisch: 0515 – 54 36 23.

Medewerker groenvoorziening

Geef een reactie