Vind jij het leuk om met mensen te werken, ervoor te zorgen dat de vergaderzalen klaar staan en de gasten koffie en thee krijgen? Ben jij flexibel, representatief en sociaal? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
In de omgeving van Workum zijn wij op zoek naar een medewerker horeca. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de koffiecorner en kunt omgaan met de kassa en het afrekenen met enkele klanten. Gedurende de dag zorg je ervoor dat de ruimte netjes blijft. Denk dan aan de vuile vaat afruimen/zorgen voor schone tafels/stoelen aanschuiven enzovoorts. Wanneer er vergaderingen geboekt zijn help je met het klaarzetten van de tafels/stoelen. Indien van toepassing help je mee met het klaarzetten van de lunch. Na afloop van een vergadering help je mee de zaal opruimen. Het gaat om eenvoudige werkzaamheden en je werkt onder begeleiding. Er is van alles mogelijk, samen met jou kijken we wat het beste bij jou past.

Heb ik werkervaring nodig?
Er is geen werkervaring vereist. Het is wel belangrijk dat je een goede dosis werklust en motivatie hebt. Het bedrijf heeft een positieve werksfeer, vast team en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen als je dit wilt.

Wat zijn de werktijden?
De dagen, uren/tijden zijn in overleg. Het is mogelijk om het aantal uren op te bouwen.

Wat vragen we van jou?
– Je bent enthousiast en gemotiveerd
– Je bent klantvriendelijk, representatief en sociaal
– Je moet voldoende extrovert zijn en het leuk vinden om met mensen om te gaan
– Je bent in staat om (enigszins) zelfstandig werken

Voor meer informatie of om te solliciteren kun je je richten tot IederZijnWerk via e-mail: info@iederzijnwerk.nl of telefonisch: 0515 – 54 36 23.

Medewerker horeca

Geef een reactie